Hej från fotostudion

Denna arbetsvecka började i fotostudion. Temat var ”Inred med växter” och tillsammans med Hus & Hems duktiga redaktör och trädgårdsspecialist Anette skapade vi två vardagsrum i olika stilar. Båda rummen stylades med massvis av härliga växter och blommor. Detta kommer i nummer 3 som finns i butikerna i början av februari. Jag får förstås inte visa resultatet än men jag vill ju gärna visa dig några glimtar från dagarna i studion.

Måndagen börjar med att fotograf Karl och jag går igenom mina stylingar, fotovinklar mm.
Efter vårt lilla morgonmöte (och lussebullsfika) börjar jag att tapetsera.
Efter tapetsering bygger vi upp en vacker vägg av gamla fönster. På ena sidan skymtas min styling och på andra sidan ser ni vårt lunchbord. Ofta blir det trångt i studion så det är alltid vi får plats att äta lunch vid ett bord. Men denna dagen fanns det plats!
Här syns en del av stylingen.
Och här hoppade jag in i stylingen. Växterna måste ju ha vatten förstås.
Man kan aldrig säga till en fotograf ”Kan du lite snabbt ta en bild på mig till bloggen”.. mobilkameran slängs bort, finkameran åker fram, 20 bilder tas och sen ska det photoshopas. Men bra blir det 😉 Tack Karl! 

 

Nummer 3 kommer ut 6/2 och där kommer ni hitta vårt jobb ”Inred med växter”, men också mycket annat såklart. Bland annat några helt fantastiska hem, så mycket personlighet i dem alla, man blir så inspirerad! Vi har också en stor badrumsspecial, reportage om svenska Paradisverkstaden och mycket mycket mer. Men först ska nummer 1 och 2 komma ut.

Kram Matilda