Chicago del 3 – Upplevelser

Sista inlägget om Chicago. Det var som jag skrivit tidigare en väldigt härlig stad att få se och uppleva. Vi var bland annat på en basketmatch, Chicago Bulls mot New York Knicks. Vilken stämning!

Bulls vann tillslut över Knicks!

Vi testade att skjuta med pil och båge. Det var första gången för mig och jag tyckte det var riktigt kul.

[easy-image-collage id=534]

Julia gör sig redo för att träffa bulls eye.

 

Vi spelade också topgolf (utomhus i 10 minus..). Jag som inte alls är duktig på golf kunde spela och till och med få poäng. Så kul! Topgolf är ett spel som man får poäng genom att slå mikrochipade golfbollar på en gigantiskt dartboard-liknande fält. Ju närmare din boll kommer hålet desto fler poäng får du.

Nyår spenderades hemma och min sambo lagade en trerätters meny. Förrätten som syns på bilden bestod av stekt lök med ingefära och vitlök, hackad rostad mandel, koriander och chilimajonäs. Allt serverades i ett romansalladsblad. En riktigt favorit! 

Dagen efter nyår åkte två trötta svenskar mot flygplatsen. Men vilken härlig semester vi har haft. Längtar redan tillbaka!

Men 2018 är redan här och det finns mycket härligt att se fram emot detta år! Först ut är inredningsmässan Formex som är i slutet av januari, Stockholm furniture and light fair är i början av februari och sen har vi ju mässan (Salone del Mobile) i Milano i vår. Som sagt, mycket kul att se fram emot!

Kram Matilda