Pressvisning – Ire Möbler & Per PR

Morgonen började hos Ire Möbler. Ett svenskt varumärke som grundades redan 1939. Idag presenterade de sin kollektion ”Character Collection”, en hyllning till fåtöljen. Ire har samarbetat med skandinaviska formgivare som har tagit fram var sin fåtölj. Andreas Engesvik, Broberg & Ridderstråle, Front och Ires kreativa chef Emma Olbers, alla har de tagit fram var sin unik produkt av hög kvalité. De fyra fåtöljerna har alla fått namn från starka, kvinnliga, personligheter från Västergötland, Agnes, Agda, Eva och Estrid.

[easy-image-collage id=761]

Jag besökte också en pressvisning som Per PR stod för. Såg en hel del fint och tänkte visa några av mina favoriter från dagen. Först ut är dessa vackra skapelser av Åse Balko.

[easy-image-collage id=765]

Flera av Åses verk målar hon inte med långa penseldrag utan gör små små prickar med en tunn penna tills det bildar det motiv hon vill ha. De minsta av hennes verk kan ta upp till 40 timmar att göra. Vilket arbete! Ser du prickarna i björkskogen?

[easy-image-collage id=771]

Soffan (för utomhusbruk) ovan är från Hillerstorp, älskar djupet! I den spenderar jag gärna några varma sommarkvällar. Den andra bilden med utemöbler är även det från Hillerstorp. Jag var ju bara tvungen att provsitta, och de var faktiskt riktigt sköna.
I sista bilden ser ni ett vackert stilleben med en härlig rosa/beige kulör som grund. Färgen kommer från Beckers. Den rosa trenden fortsätter som sagt. Inte mig emot!

Kram Matilda