Favoritbilder ur Hus & Hem – Nr 2

Nummer 2 finns i butik i någon vecka till och det har blivit dags att dela med mig av mina favoritbilder ur tidningen.
Vi visar många fina hem men det finns några bilder som sticker ut och verkligen inspirerar mig. Först ut är bilder från en paradvåning i Oslo. Här bor inredningsarkitekten och möbeldesignern Alexandra Hegard. Det jag fastnar för i dessa bilder är att väggarna har behållits vita och listerna har fått färg. Det blir ett spännande uttryck som får mig att vilja gå hem och måla om både lister och dörrar i min lägenhet.

Foto: Marie Grini

På tal om färg. Här har Lene och Eskil målat deras vardagsrum i en härlig mörk nyans (”Grafit” från Jotun). Visst är det snyggt ihop med de mörka sofforna och den mörka gardinen. Genomtänkt och lyxigt!

Foto: Filippa Tredal

Nästa favoritbild kommer också från ett hem. Det är Jennie och Johans Ullmans otroligt vackra sovrum som hamnar högt upp på favoritlistan detta nummer. Detta sovrum har alla rätt för att skapa mysfaktor. Heltäckningsmatta, klädd sänggavel, kuddar i olika storlekar, sängkläder i linne och mörklila väggar. Skulle jag bo här skulle jag aldrig lämna sängen. Men det jag också gillar med bilden är den smarta lösningen på walk-in-closet som man anar bakom väggen.

Foto: Karin Johansson

Sist ut – mitt stylingjobb. I nummer 2 har vi vår stora trendspaning för 2018 och det är verkligen ett roligt jobb att få planera och styla. Dessa bilder hamnar på favoritlistan för att jag verkligen gillar ljuset och stämningen som vår fotograf Karl har fångat i bilderna. Och så är jag helt kär i färgkombinationerna rosa, rost och brunt. Så snyggt!

 

[easy-image-collage id=801]

Mer information om trenderna för 2018 hittar du som sagt i nummer 2, där finns också ett reportage om varje hem jag visat här på bloggen.
Hoppas du blev lika inspirerad som jag blev av dessa bilder!

Kram Matilda