3 x ombonad matplats

Jag är som sagt föräldraledig men har haft anledning att gå igenom gamla bilder som jag stylat för Hus & Hem. Jag fastnade för tre stycken matplatser som jag tycker mycket om. De skiljer sig i både stil och färgsättning, men det som förenar dem är att de känns varma och ombonade. Att fånga den där varma känslan kan vara svårt, men jag tänkte dela med mig av några korta och konkreta tips om hur du lyckas.

Det som ger den ombonade känslan i denna miljö är mönster och textiler. Duka med tygservetter, placera en matta under bordet och varför inte ha en taklampa i makramé.

Här är det materialet trä som skapar värme. Att blanda olika träslag förhöjer bara den ombonade känslan.

Sammet och tända ljus är ett säkert kort om du vill ge värme åt matplasten.

Trevlig kväll!
Kram Matilda