Inredningsyheter – Bradford, Ellos och Hästens.

Nu är jag tillbaka efter två veckors semester. Jag var ju ledig i maj då jag, min lilla familj och några vänner spenderade nästan två veckor i Portugal. Vi bodde i en liten fiskeby och en av anledningarna till att jag gillade byn så mycket var en fantastisk liten keramikbutik. En anonym dörr ledde oss in till en grönskade innergård fylld med fantastiska keramikskapelser. Här såldes alster av lokala konstnärer. Självklart ville man ha allt!

Men nu blev det hemester i min gamla barndomsstad Lidköping. En vacker stad precis vid Vänern, fylld av små fik och kullerstensgator. Allt har sin charm.

Men nu till inredningsnyheterna. Det är ju ganska glest med nyheter under sommaren, men tänkte visa två favoriter.

Johanna Bradford har tillsammans med Ellos skapat ett fiktivt Bed & Breakfast. Helt fantastiska bilder som inspirerar. Spana in fler bilder på Ellos hemsida.

Hästens fortsätter att utöka färgskalan i sin premiumkollektion ”Satin Pure”, denna gång är det sju nya nyanser. Textilierna är i kammad bomullssatin och finns i både singel och dubbel. Nyheten ”Chaleston pink” är en gammeldags rosa, jag tycker den harmonierar fint tillsammans med den ljusrosa kulören från den befintliga färgskalan (som syns i första bilden).

Kram Matilda