Mina favoriter – Sköna stilmixar

Först ut är ett hem som är med i Hus & Hems senaste nummer. Mitt bland gamla vackra kullerstensgator i ett stenhus byggt 1936 bor Anna-Karin med sin familj. Jag gillar att familjen har vågat använda mycket tapet, mörka dessutom. De har inrett med tidstypiska möbler som får samsas med modern design, spännande möten som hela tiden samspelar med huset. Väl genomtänkt. Jag dras till detta hem trots att det inte alls är min stil, men jag ser flera fina idéer och sätt att inreda på som jag absolut kan applicera hemma hos mig. Jag gillar att man kan inspireras så mycket av varandra trots olika stil och smak.

Den stora platsbyggda bokhyllan är original från när huset byggdes.

Den randiga tapeten är en Mulberrytapet.

Fåtölj från Ikea. Jag gillar verkligen färgen på den. Matchar fint med både matta och tapet.

Drömmig tapet i sovrummet.

Nästa favorit att skriva om denna vecka är svenska Layered. Såg denna matta och blev lite kär, men allra mest i stylingen faktiskt. Skön stil, härliga färgkombinationer och snygga detaljer.

Ryamattan är tillverkad i återvunnen ull, lugghöjden är ca 4 cm. Mattan finns i fyra färgställningar totalt, du hittar dem här.

Trevlig helg! Kram Matilda