En dag på Rosenhill

Rosenhill är ett musteri och trädgårdscafé. Men här kan du också gå på bakluckeloppis, övernatta i en trädkoja och så har de självplock på de mest fantastiska blommor.

Vi åt lunch i deras växthus, morotssoppa, lasagne och pannkakor. Självklart drack vi deras egna äppelmust till. Gissa om det var gott!

Allt är andra hands-inredning och känslan här är att går något sönder så lagar vi det med det vi har, oavsett om det blir fint. Allt är omaka, porslinet, besticken, stolarna, och borden. Ja allt.

Rosenhill är en skön plats där avkoppling står i fokus. Här blir man lugn. Men det är ett populärt ställe så de har mycket att göra. Många väljer att ha sin bröllopsfest här och jag kan förstå varför. Vill man ha det där idylliska trädgårdsbröllopet med middag i ett gammalt växthus så är Rosenhill rätt ställe att vara på. Men man får inte vara för petig, här ser det ut som det gör och inget verkar bytas ut, snarare läggas till. En äldre fåtölj, ett trädgårdsspel eller en söndrig pall, det är något i varje hörn. Men det är det som är charmen och jag gillar det.

Hjärnan är full av inspiration efter detta besök, vi får se hur det speglar sig i inredningsjobben framöver 🙂

Trevlig måndag! Kram Matilda