Formexveckan

Nu drar Formexveckan igång, vilket innebär många inspirerande pressvisningar, roliga kvällsevent och Formexmässan såklart. I år skapar trendanalytikern Li Edelkoort tillsammans med Philip Fimmano inspirationsutställningen på mässans entrétorg, den ser jag fram emot att se.

Denna dag startades hos PR byrån Tres PR. Julvisning stod på schemat och de hade skapat en mysig och inspirerande miljö i deras showroom.

Så många fina produkter, bland annat från Sthål, Potteryjo och Sköna Ting.

Sen vidare mot nästa pressvisning. Men var bara tvungen att stanna och ta en bild på denna fina vy. Solen skiner och Stockholm bjuder på en skön sensommardag.

Sen var det rätt in i julen igen hos EK PR.

Foto lånat av Åsa Albinsson.

Ovan syns bland annat Himla och Fyrklövern.

I morgon börjar Formex och jag är på plats tidigt. Skönaste skorna åker på för det kommer bli många många steg mellan alla montrar.

Jag förväntar mig att se ett mer hållbart Formex än tidigare, fokus på miljö och klimatsmarta val. För självklart kan man vara inredningsintresserad men ändå miljömedveten. Detta är en viktig fråga att ta upp med de utställare som är på plats, hur är deras produkter tillverkade? Av vilka material? Närproducerat?

En uppdatering från Formex kommer efter denna vecka.

Kram Matilda