Styling till 2020

God morgon. Min dotter väckte mig tidigt idag och under tiden hon leker med Pippi och hennes nya leksaksbil passar jag på att förbereda inför morgondagens styling och fotografering.
Jag ska hem till trendexperten Stefan Nilssons sommarstuga och göra ett reportage till ett av Hus & Hems sommarnummer 2020. Det blir nog sista sommarstylingen som sker utomhus för detta år. Håll tummarna för fint väder i morgon!

Alla bilder är tagna av Magnus Selander

Dessa bilder stylade jag för några somrar sen. Växthusidyll med lantligt tema. Denna gång handlar det mer om att få fram vem som bor där i sommarstugan, inte förändra stilen eller addera massa möbler och annan inredning. Bilderna ska återspegla Stefan och hans man samtidigt som det ska vara vackra bilder som på olika sätt inspirerar Hus & Hems läsare.

Nu måste jag fortsätta med planering (läs: leka med min dotter som vill att jag ska sjunga Imse vimse spindel för henne och Pippi.. 🙂 )

Kram Matilda