Hemma hos Trendstefan

Denna vecka började hemma hos Stefan Nilsson (aka Trendstefan). Vi gjorde ett hemma hos-reportage i hans underbara sommarstuga och lika underbara trädgård. Regnet öste ner på morgonen tills det var dags att börja fota. Tajming! Sedan kom solen fram och jag tror vi fångade den sista sommarsolen på våra bilder. Vilken dag det blev!

Underbara blommor i kulörta färger!

Yes, jag åt upp en del av rekvisitan. Solvarma tomater – tror inte det finns något bättre!

Många fina bilder blev det idag. Några inifrån den lilla sommarstugan, bland annat från vardagsrummet och köket som du kan ana i bilden. Men mest höll vi till utomhus. Med solen som sken och trädgården fylld av växter blev det ett gäng härliga bilder. Detta kommer att synas i ett av Hus & Hems sommarnummer 2020. Så håll till godo!

Mitt team! Alla har sina roller, fota eller sitta på gräsmattan och vara en supersöt hund. Alla roller är lika viktiga 🙂

Kram Matilda