Jul i fotostudion

Julstyling för Hus & Hem nummer 14 står på dagordningen och visst har vi skapat jul i studion trots att det bara är september. Jag älskar denna högtid och att pynta granen och julbaka gör jag så gärna redan nu.

Jag började planera inför denna styling för flera veckor sedan. Men det spelar ingen roll hur tidigt ute man är, alltid är det någon inredning som inte kommer fram till studion i tid. Så istället för att börja fota tidigt i morse så kom vi igång efter lunch. Så nu vid halv åtta på kvällen är jag fortfarande kvar i studion, men vi är klara för dagen nu och ska fortsätta i morgon.

Jag har knappt hunnit ta några bilder, detta är i stort sett den enda från dagen (ja, förutom de bilder som ska in i tidningen då 🙂 ). Lite juldekoration och vacker textil som ligger på en gammal köksstol. Tyckte de låg så fint där mitt i all kaos idag så knäppte snabbt en bild.

Nu ska jag stänga ner datorn, åka hem och slänga mig i soffan.

Kram Matilda