Inredningsnyheter – Heymat & Normann Copenhagen

Norska mattföretaget Heymat grundades 2015 av Sonja Djønne och Thoralf Lian. De startade Heymat med målet att erbjuda hemmen dekorativa designmattor av samma höga kvalitet som en fin industrimatta.
Trots att förtaget är så ungt har de redan nominerats i två globala designtävlingar.

Nu har de gjort ett samarbete med designstudion Vera & Kyte och skapat mattan ”Løype”. Att de hämtat inspiration från skidspåret kan man ana i mattans enkla och grafiska mönster som påminner om långskidåkningens nypreparerad spår. Snyggt!

Inspirerat av den internationella modescenen presenterar Normann Copenhagen kuddkollektionen ”Flair”. De dekorativa och färgglada kuddarna är skapade av exklusiva italienska textiler.Normann Copenhagen är ett danskt designföretag grundat av Jan Andersen och Poul Madsen 1999. De vill skapa originella och innovativa produkter i en enkel och modern design.
Jag tycker kuddarna är vackra och jag gillar stilmixen i denna kollektion, både mönster och färgmässigt.

Kram Matilda