Pressvecka

De senaste dagarna har varit fyllda med pressvisningar och olika event. En givande vecka där jag tagit del av våren och sommarens nyheter för 2020.

I tisdags var jag på middag hos EK PR, en prbyrå med många fina varumärken. Denna kväll presenterades fyra varumärken, de flesta redan kända varumärken för mig. Men ett av dem kände jag inte till så väl, nämligen Kunskapstavlan.

De skapar tavlor som förmedlar olika kunskap. Det kan vara allt från hur man knyter en slips till hur du gör hjärt och lungräddning. Allt trycks på ett ekologiskt och åldersbeständigt premiumpapper som både är certifierade med EU Ecolable och FSC. En både viktig och fin inredningsdetalj.

Denna vecka har jag också tagit del av Beckers nya kulörkarta för SS20, Lindforms fina samarbete med Daniella Witte, Jotex nya barnmöbler, Holmegaards vaser, Indiskas vackra porslin mm. Spana in några av nyheterna i bildregnet som följer.

Vaser i färgatglas från Holmegaard. Perfekta för den smala fönsterbrädan.

Mina favoriter! Dessa kommer från Kähler.

Vackra kulörer från Beckers. En ljus behaglig blå kulör som matchar fint med brunt och smutsrosa.

Porslin och kudde från Indiska.

Här syns flera varumärken. Bland annats DBKD´s vackra porslin och tavlor från Ylva Skarp.

Vas från Jotex.

Såg du något du tyckte om?

Efter en intensiv vecka med mycket inredning och många intryck är jag nu påfylld med inspiration för ett tag!

Trevlig kväll!
Kram Matilda