Inredningsnyheter – Lindform & Daniella Witte

När jag var på middag hos Ek PR nyligen presenterades ett fint designsamarbete mellan svenska keramikföretaget Lindform och inredningsstylisten Daniella Witte. Med anledning av att Lindform fyller 10 år firar man med ett samarbete! Tillsammans har de tagit fram vaskollektionen ”Stam”, som man kan ana på namnet är inspirerad av trädets form. Spana in de vackra bilderna nedan. Både stylingen och vaserna är underbara tycker jag.


Daniella Witte till vänster och Lindforms grundare till höger.

Lindform är ett familjeägt företag som grundades av Marita Lindholm. Alla deras vaser är handgjorda och de inspireras av den nordiska naturens organiska former men influeras även av det japanska minimalistiska formspråket. Härlig kombo tycker jag. 

Kram Matilda