Trendstyling för 2020

Veckan innan en styling och fotografering är alltid intensiv, denna gång är det inget undantag. Torsdagkväll och jag borde börja bli klar med min planering. Men ändå sitter jag fortfarande och försöker välja ut den där perfekta blå kulören ur färgkartan.. trots att jag borde kommit längre. Ibland är vissa stylingar helt solklara för mig hur de ska se ut, ibland behöver de marineras i veckor. Dumt bara att man har en deadline att förhålla sig till då..

Det jag planerar nu är Hus & Hems årliga Trendjobb. Jag har gjort dem de senaste fem åren ungefär men detta år gör vi det på ett annorlunda sätt. Roligt men en utmaning.

Så här har det sett ut tidigare år. Men som sagt, denna gång blir det annorlunda.

Trots att klockan passerat 20:00 så är inte min arbetsdag slut. Varm te är påfyllt i muggen och lite mörk choklad ligger bredvid tangentbordet. Kvällens uppgift, bestämma mig för en blå kulör..

Kram Matilda