Mina favoriter – blå nyanser

Ja denna vecka är blå en hatfavorit. Som jag skrev i tidigare inlägg ska en av mina kommande stylingar ha en blå kulör på väggen. Och ja, det finns tuuusen blå varianter att välja mellan så jag har riktigt svårt att bestämma mig..
Men det jag känner under denna lilla färgresa jag gjort i veckan är att blått är en underbar färg som kan skapa ofantligt många olika uttryck. Är lite nykär i blått, mina favoritkulör från barndomen. Så därför tänkte jag bjuda på ett blåregn. Skrolla ner och njut!

Bild från Farrow & Ball
Bild från Farrow & Ball
Bild från @theapartmentdk instagram
Bild från Jotun
Bild från Farrow & Ball
Bild från Ellos
Bild från @theapartmentdk instagram
Bild från Alcro
Bild från Alcro
Bild från Jotun
Bild från jotun
Bild från Fireclaytile.com
Bild från Jotun

Ja blå är en underbar kulör som kan skapa många olika stämningar och uttryck. Vilken är din favorit?

Kram Matilda