Inredningsnyheter – Kockums Jernverk & Naturkompaniet

Kockums Jernverk och Naturkompaniet har ett exklusivt samarbete som känns extra fint att skriva om denna vecka. De hyllar den svenska naturen genom att sätta motiv från våra nationalparken på fem stycken muggar. Sarek, Abisko, Tyresta, Tiveden och Fjärnebofjärden.

Muggen är i emaljerat kolstål och tillverkas i Serbien i ett 60-årigt emaljverk. Hela tillverkningen finns under ett och samma tak, från stål och emaljering till förpackning. I produktionen används endast naturliga råvaror så slutprodukten är 100% återvinningsbar.

Kockum Jernverk grundades redan på slutet på 1800-talet av familjen Kockum. Men när 60-talet kom valde svenska folket plasten före allt annat och tyvärr stannade produktionen av. Men nu, 2019 har ordet plastbanta blivit en känt begrepp och Kockums Jernverk är igång igen! För självklart väljer vi emaljerade eller andra mer hållbara produkter idag framför plast.
Och visst är det extra härligt om produkterna har så vackra motiv som våra svenska nationalparker på sig 🙂

Kram Matilda