Veckans stylingjobb

Denna vecka har jag stylat ett trendjobb för Hus & Hem för 2020. Som vanligt med dessa trendstylingar så har jag varit i fotograf Karl Andersons studio. Här har jag byggt upp tre miljöer som på olika sätt representerar trenderna för 2020. Resultatet kommer i tidningen i början av nästa år.

Måla väggar och lister, rulla ut mattor och stryka textilier. Mycket ska förberedas innan det är dags att börja styla.

En välförtjänt paus. Och trots att vi har många fina möbler i studion hamnar vi alltid på en gammal pall eller har Karls studioutrustning som bord..

Och hur många bilder kan man egentligen ta på en bukett? Många! 😉 I denna bukett är det mest grönt, eucalyptus bland annat. Jag tycker det är väldigt vackert med så mycket grönt, bara några få vita små blommor som skymtas.

Idag är det fredag och snart tar jag helg! Men först ska en text skrivas till veckans styling.

Önskar dig en fin helg!
Kram Matilda