Hejdå kära bloggläsare

Jag har bloggat ganska länge här på Hus & Hem men nu har det blivit dags att gå vidare. Det har varit en rolig tid och jag har tyckt om att få dela med mig av klimatsmarta produkter, intressanta inredningslösningar, roliga designsamarbeten, duktiga keramiker, fina inredningsprodukter och även yrket som stylist. Ni har fått hänga med på plåtningar i fotostudion, i planerandet av nya stylingar och när jag har varit på pressvisningar.

Foto: Karl Anderson

Det finns så många välskrivna och inspirerande bloggare, så vill ni fortsätta läsa om inredning så kan jag tips om dessa tre duktiga kvinnor:
Helena Lyth, Johanna Bradford och Maria Soxbo.

Bloggandet tar slut men nya äventyr väntar!
Hör gärna av dig om du behöver inredningshjälp eller vill samarbeta. Du når mig via mina insta: @matildaappelberg

Kram Matilda