Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Därför klär jag mig i orange på fredagar..

Av Posted on Inga taggar 0
Bild från MaxJennys! vernissage 2020 på Drottningholms slottsteater.

Fredagar är nästan alltid en orange dag för mig. Jag klär mig i mina orange byxor eller försöker omge mig med något orange. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig av min orange fredagstankar.

Orange är lika med livsglädje och det tycker jag att du kan vara i nu, du har ju en del att fira, en hel arbetsvecka har gått, långa att göra listor har bockats av. Du har funnit din kraft, tagit tag i saker, agerat och nu kan du njuta av helgen. Orange boostar din glädje, din skaparkraft, står för fest och att ha kul. Orange ger lust, glädje och gemenskap. Vad njuter du av? Vilken mat, dryck är godast? En bra bok, en film, en träff, ett passionerat möte? Den orange färgen styr över din ambition, konstnärlighet men även över din sexualdrift. Önskar du ett bättre sexliv? Måla ditt sovrum orange =) men vill du bli gravid är rosa en bättre kulör.

Bild: Hem