Bästa vego-bloggarna

Till dig som tycker det är svårt att komma på vegetariska rätter: Det finns verkligen en skatt där ute bland bloggarna. Så till dig som vill äta mer grönt, här är de tre bästa vegetariska bloggarna (om ni frågar mig):

1.
Green Kitchen Stories
När jag tittar in på den här bloggen vill jag egentligen bara lägga ner. Matbilderna och recepten är heeelt fantastiska! Vissa recept kan ta lite tid att laga, men det är alltid värt det. När jag är lite trött tycker jag också att det är lite jobbigt att recepten är skrivna på engelska, men jag försöker se det som en utveckling av språkkunskaperna…
Skryt: David, ena hälften av paret bakom bloggen (Luise är den andra), var min kollega på Hus & Hem i några år. Inte för att det har något med framgången för Green Kitchen Stories att göra, men lite stolt är jag allt… 😉 Besök bloggen här.

2.
Jävligt gott
Den här bloggen gillar jag både för igenkänningsfaktorn – Gustav Johansson lagar maträtter som ofta känns bekanta vilket är skönt när man vill få barnen att smaka – och att han testar nya produkter som kommer i butikerna och ger förslag på maträtter som funkar bra med dem. Som Oumph!, till exempel, som jag själv inte testat ännu. Lite skönt nördig sådär. Har alltid gillat nördar och nörderi. Besök bloggen här.

3.
Det gröna skafferiet
Karoline har ett helhetstänk med sin blogg som jag gillar. Det är oftast vegetariskt, nyttigt, gott och lagat efter säsong – allt på en och samma gång. Just säsongstänket, att laga mer mat baserat på vad som finns tillgängligt hyfsat lokalt just nu, är ett mål jag strävar efter. Nobody´s perfect, though. Besök bloggen här.

Tack för att jag fick låna ert foto Green Kitchen Stories!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.