Test: Rms krämrouge Lip2Cheek

Från klimatpolitik till lite vardagsglamour… Ibland är kasten tvära i min blogg.
Men miljöintresset handlar ju verkligen både om det lilla (som att välja mer miljövänliga alternativ i vardagen) och de stora sammanhangen (som att den globala uppvärmningen påverkar hela jorden – klimat, vindar, djurs fortplantningsförmåga, skördar etcetera).

Hur som haver så har jag testat RMS Beauty Lip2Cheek, kulören ”Promise”, när jag vill känna mig lite semesterfin om kvällarna. Det är ett krämrouge som appliceras med fingrarna på kindbenen – men fungerar lika bra på läpparna.

Just krämrouge har jag aldrig använt förut, då det tog några gånger innan jag lyckades applicera den jämnt och fint på kindbenen. Effekten blir lite glansig, vilket ger fin lyster nu på sommaren. Och den varmt laxrosa kulören passar min hudton. Men till vardags föredrar jag kanske en mer matt effekt.
På läpparna älskar jag krämrouget! Det framhäver läpparna på ett fint sätt, utan att det känns ”skrikigt”. Jag är nämligen lite feg när det gäller färg på läpparna eftersom jag är en utpräglad ”ögonmänniska”, som alltid markerar ögonen men sällan målar läpparna.

Bra ”två-i-en”-produkt för den som inte vill ha en massa olika produkter stående nästan oanvända i badrumsskåpet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.