Grön el – med bonus för hållbar livsstil

Ni vet det där om grön el som som jag skrev om för ett tag sedan. Nu har en ny lirare kommit in på spelplanen – och jag tycker det ser intressant ut.

Alltid.se (Alltid AB) är ett fristående dotterbolag till Borås Elhandel AB, som är en del av Vattenfallkoncernen. Idén bakom företaget är att försöka skapa ett “Spotify för el” (flat rate all included) med ett “bonusprogram för hållbarhet”. När man lever hållbart  – till exempel cyklar, äter vegetariskt eller sopsorterar får man alltså en bonus som man kan köpa något fint för eller skänka till välgörenhet (har dock inte kollat hur denna registrering av hållbar livsstil går till).

Företaget lovar lägre elkostnad, har ingen bindningstid och det är enkelt att bli kund. Man ansöker via denna länk: https://alltid.se/registrera och får sedan ett personlig erbjudande där man ser svart på vitt vilken månadskostnad det blir, hur mycket man sparar och sedan är det bara att bekräfta erbjudandet om man gillar det. Det är 14 dagars ångerrätt från det att man fått sitt erbjudande.

Just nu kan man som ny kund även tävla och vinna en BMW i3 elbil i ett helt år. 2-3 pris är en BMW elcykel, värde 27 000 kr, 4-10e pris är 500 kr i el hos Alltid.
Tävlingen pågår 10 juni till 31 augusti – se länken här.

I samarbete med Alltid.se

Läs mer om grön el:

Veckans fokus: Grön el

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.