Kräftröda naglar till kräftskivan!

Nåja, nästan kräftröda. Jag har alltid gillat att måla naglarna – mer än att sminka mig egentligen. Men som miljömedveten har det ju inte funnits så många bra alternativ.

Nagellacken från Kure Bazaar är inte heller helt miljövänliga eller naturliga, men närapå. De är gjorda av 85 procent naturliga råvaror och kemikalierna har ersatts – i största möjliga mån – med vete, bomull, majs och potatis.

Dessutom – de sitter som berget. I synnerhet när kan som jag använde överlacket ”Dry Finish”. Det gör både att lacket torkar fortare och håller längre. Fem dagar, närmare bestämt, trots handdisk i sommarstugan och saltstänkta bad.

Nu tänker jag att kombon av kulören ”Amore” och ”Dry Finish” blir perfekt till kräftskivan. Skål!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.