4 fina sommarminnen att ta fram i november

Det är inte lätt att sammanfatta en hel sommar i fyra snapshots. Men jag tycker att jag lyckades ganska bra här.

  1. Bär, frukt, grönsaker. Vi har odlat, plockat och skördat. Gjort underbara bärsmoothies, haft sockerärter i sallader och wok, knaprat på våra egna morötter och boostat våra kroppar med massor av vitaminer och mineraler.
  2. Skrytvarning: Jag har verkligen världens bästa barn. I tre dagar vandrade de i fjällen, utan att knota eller gnälla en enda gång (nu ljög jag förresten – de tyckte det var väl kallt att bada i lilla ån vid Ulvåtjärn). Fjällvandringen vid Storulvåns fjällstation blev över förväntan lyckad och nu ser jag fram emot att få vandra med mina barn fler gånger i Sverige och världen. Att svettas i vacker natur är det bästa jag vet.
  3. Från fjällen till Roslagens skärgård där barnen gick i två veckors simskola medan jag och mannen har njutit av att sola, bada, handdiska, plocka bär, träna och läsa en massa magasin och böcker. Sverigesemester FTW.
  4. På hemmaplan i Lappland, osminkad i pappas coola läderhatt. Det var här mitt naturintresse vaknade och växte, och det är här jag känner mig mest som ett med naturen. Känslan är så stark: Jag måste få in mer natur i mitt liv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.