Test: Skimrande fint med färgbevarande hårset

Mádara Colour and Shine Schampoo.

Det här med färgbevarande schampon är jag generellt sett lite skeptisk till. Jag tycker inte det brukar vara så stor skillnad på hur länge färgen håller, oavsett om jag använder vanligt vårdande schampo eller sådant som sägs vara ”färgbevarande”.

Därför känns det mer hederligt när Mádara går ut och säger att schampot och balsamet slätar ut frissighet och hjälper till att behålla lystern på färgen i stället. I det här fallet stämmer det dessutom.

Jag har inte haft så här fin glans i håret sedan jag var liten och aldrig hade behandlat håret med vare sig permanentvätska eller färg! Kan typ inte låta bli att slänga en beundrande blick på mig själv (håret!) när jag går förbi en spegel. Hej 40-årskris?!

Schampot gör att håret känns starkt och samtidigt mjukt och ger fantastiskt fin lyster. Doftar diskret av ros och örter och är  berikat med nordiska linfrön, hästkastanj och groblad.

Jag rekommenderar det här schampot både till dig som vill förbättra hårfärgen och till dig som ”bara” vill att håret ska få sin lyster tillbaka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.