Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Test: 3 ekologiska duschkrämer

Eftersom jag är så där ”jobbigt ekologisk”, som min dotter brukar säga, så håller jag just nu på med att byta ut även familjens hygienprodukter. Vi har testat lite olika duschcremer, till exempel, och hittat olika favoriter:

Weleda Arnika Sports Shower Gel. Lite mustig (på gränsen till stickig) och maskulin i doften, tycker jag. Och min man –som gärna använder den. 100 % Certified Natural.

Urtekram Shower Gel Aloe Vera. Barnens favorit – men jag gillar den också. Krämen är neutral och fräsch i doften och känns både rengörande och vårdande. Kul att den fanns hos Ica, i Mall of Scandinavia.

Care of Gerd Body Shower Lemongrass. Min favorit bland dem vi testat. Jag är en sucker för citrondofter, det känns så himla fräscht och härligt, och den här doften är bland de bästa i genren. Krämen är lite rinnig, så man får trycka på tuben försiktigt så att det inte kommer för mycket. Plus för att tuben är gjord av sockerrör, som är nedbrytbart.

Så nu känns duschstunderna ännu skönare. =)

No Comments Yet.

What do you think?