Ekomode från Adidas+Mini Rodini

Åååh, det här samarbetet måste man älska. Åtminstone om man, som jag, är uppvuxen i en ungdomstid då adidas var det coolaste man kunde ha på sig.

Den 1 december släpps första delarna i ett samarbete mellan adidas och barn-varumärket Mini Rodini. Grunden är ikoniska plagg från adidas, som ”Superstar overall” och ”Stan Smith sko”. De har sedan prytts med handritad grafik av Cassandra Rhodin, grundaren av Mini Rodini. under 2017 kommer fyra nya utgåvor i samarbetet.

Mini Rodini har hyfsat länge jobbat med återvunna och ekologiska material – och det här är inget undantag. Produkterna är gjorda av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Kläderna kommer att finnas i storlek 62-116, och skorna i storlek 19-27.

 

Bra julklappstips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.