Lånat leksaker hos Bundling

Kommer ni ihåg att jag skrev lite om att ha för mycket prylar hemma? Om inte, klicka här.

Nu har jag hitta lösningen på röran i barnens rum. Tror jag. Hoppas det inte är en illusion… 😉
Jag fick nämligen tips om att man kan låna leksaker hos Bundling.se. För 239 kr kan man låna fem nya leksaker per månad! Tycker man att det räcker med 3 leksaker betalar man 149 kr/månad.
I helgen fick jag första lådan med prylar (levererad direkt till dörren, nästan exakt den tid som angavs i SMS:et jag fick) och speciellt sonen har gått loss på ett anatomipussel som läggs i fem lager (från skelett till påklädd pojke) samt en rolig robot som man bygger ihop själv.

I den ålder mina barn är nu, 7-8 år, skulle det förmodligen räcka med 3 saker per månad. De har ju en del annat att göra om kvällarna – läxor, idrott, läsa, leka med kompisar… Plus att det inte finns supermånga leksaker att välja på i den åldersgruppen. Men jag testar i några månader till.
När de var yngre hade det här varit ännu mer perfekt! Hur många leksaker har man inte köpt, som sedan blivit liggande nästan helt oanvända, för att det man trodde skulle gå hem inte var intressant för barnen alls? Då är det ju bättre att kunna låna prylar. Och blir de riktigt fästa vid en speciell leksak kan man köpa just den i julklapp eller födelsedagspresent. Inte en massa annat, som de varken gillar eller behöver.

Just därför funderar på att ge ett presentkort hos Bundling i julklapp till mina syskonbarn som är 1,5-5 år… Så får de första lådan på själva julafton. Bara det inte blir för traumatiskt att de måste lämna tillbaka dem, en månad senare =)

Läs mer:
Bundlings hemsida: https://bundling.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.