Så skapar jag min vackraste vinterlook

På nyårsafton hade jag för bråttom för att hinna blogga om det, men eftersom några har frågat om hur jag sminkade mig till nyårspartyt, så kommer hela ritualen här (den tar 10-15 minuter bara=)).

Zuii Organic Foundation Primer. Applicerar med make up-svamp direkt på huden. Även försiktigt kring ögonen. Ger jämnare linjer i ansiktet och gör att foundation sitter bättre.
Lily Lolo Mineral Foundation Warm Peach. Pudrar ett jämnt lager över hela ansiktet med stor puderborste. Lätt att applicera jämnt och ger en varm ton samt matt finish på huden.
Lily Lolo Pressed Blush Life´s a Peach. Jag passar bäst i varma kulörer, så det här passa mig som hand i handske. Ger en naturlig ”rodnad” på kinderna som jag verkligen gillar.
Lily Lolo Mineral Eye Shadow Green Opal. Alltså, ÄLSKAR denna ögonskugga! Den har superfin grönskimrande färgton som ändå är såpass diskret att man kan applicera den över hela ögonlocket och upp mot ögonbrynen utan att det ser för mycket ut (det syns tyvärr inte så bra på bilden…). Det behövs inte så mycket ögonskugga på penseln för att få fint resultat.
Maria Åkerberg Eye Shadow Petrol Green. Den här applicerar jag med en liten applikator på de yttre delarna av ögonlocket. Tycker det ger extra djup och ramar in ögonen fint. Vacker, djup, varmgrön färg.
Benecos Natural Liquid Eyeliner. För mig, som har lite lös hud kring ögonen, är det inte helt lätt att få till det med denna flytande eyeliner. 😉 Ändå föredrar jag flytande eyeliner eftersom det ger så mycket tydligare och mer färgmättad effekt när man väl får till det. Det gäller att stryka av den mjuka penseln mot kanten på förpackningen, så att den blir lite spetsig. Då går det lättare att applicera exakta linjer. Sen sitter den jättebra!
Une Eyes Only Ultra Black Mascara. Bra borste gör det lätt att bygga upp långa och intensivt svarta ögonfransar. Jag brukar inte böja fransarna före, har aldrig ens testat, faktiskt. =)
Rms Lip2Cheek Promise. Eftersom jag lägger ganska mycket krut på ögonen brukar mina läppar få en mer diskret sminkning. Den här kulören framhäver mina egna läppar på ett fint, varmt (of course!), sätt.

Färdig för fest! =)

Länkar till produkterna:

Zuii Organic Foundation Primer

Lily Lolo Mineral Foundation Warm Peach


https://eleven.se/lily-lolo-pressed-blush-lifes-a-peach-39379.html
https://www.lilylolo.co.uk/sp+mineral-eyeshadow+008
https://www.naturligtsnygg.se/?s=maria+åkerberg+eye+shadow+petrol

Benecos Natural Liquid Eyeliner – Black


https://www.naturligtsnygg.se/produkt/une-eyes-only-mascara-ultra-black/

RMS Beauty Lip2cheek – Promise

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.