Här hittar du miljövänliga yogakläder

Nu är det ju så att jag har bestämt mig för att inte köpa sådant jag inte behöver. Jag behöver till exempel nya löparskor eftersom sulan är nästan helt nednött och det är hål på ovandelens tyg. Hepp! Så fick jag tillfälle att skryta om att jag är en flitig löpare också… ;-). Jag behöver däremot inte nya träningskläder.

Men OM jag hade behövt det så hade Indiskas nya yogakollektion legat bra till (för ungefär ett år sedan skrev jag om deras förra kollektion). Den kom i butik i måndags och samtliga plagg är tillverkade i organisk- och certifierad bomull/modal. Favoriter är det svarta linnet med fina ryggen som ni ser ovan, och tightsen som är svart- och ljusrosarandiga. Kolla i kollektionen här.

– Vi ville tänka om lite kring yogan och göra en liten och funktionell kollektion som täcker behovet under passet men även efteråt att bara slappa i, säger Christopher Bastin, Kreativ chef Indiska.

Här kan du hitta mer miljövänliga/fairtrade yogakläder:
www.hildur.se/yoga
www.yoginiandco.com
www.peopletree.co.uk/woman/yoga-wear
www.saprema.se
www.happybuddha.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.