Sminka ögonen med årets trendfärg

Att grönt är årets trendfärg (enligt Pantone) passar mig som hand i handske! Jag har alltid älskat både att måla naglarna och klä mig i grönt. Just nu har jag en riktig favoritkombi i samma färg, för ögonen!
Jag har redan skrivit lite om ögonskuggorna här, men den här gången tänkte jag recensera produkterna också. =)

Lily Lolo Mineral Eye Shadow Green Opal. Mineralskugga som har en vacker, varm grönskimrande färgton som ändå är såpass diskret att man kan applicera den över hela ögonlocket och upp mot ögonbrynen utan att det ser för mycket ut (färgåtergivningen på ögonen är inte riktigt rätt på bilden ovan, men ni kan kanske ana skimret). Skuggan är lätt att applicera jämnt på ögonlocket. Tänk bara på att inte ta för mycket på penseln. Det behövs ganska lite för att få tydligt resultat. Själva förpackningen är fin, men det är lite svårt att skaka ut puder genom de små hålen inuti.

Maria Åkerberg Eye Shadow Petrol Green. Pressad ögonskugga med djup, varm och aningen skimrande färgton som rör sig i gränslandet mellan petrol och smaragdgrönt. Lirar väldigt bra ihop med Lily Lolo-skuggan ovan eftersom båda är varma. Även denna skugga, som jag applicerar jag med en applikator på de yttre delarna av ögonlocket, är väldigt mättad i färgen. Det krävs väldigt lite av produkten för att få tydligt resultat – vilket gör den dryg. Tycker det ger extra djup och ramar in ögonen fint. Fin förpackning.

Här kan du köpa ögonskuggorna:
https://www.lyko.se/lily-lolo/lily-lolo-mineral-eye-shadow-green-opal

Maria Åkerberg Eye Shadow Petrol Green

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.