Så fixar jag perfekt persikohy!

Med risk för att verka melodramatisk: Jag tackar Jesus för livgivande smink just nu! Det ju inga nyheter egentligen, i februari känner jag mig alltid otroligt glåmig.

Jag kan identifiera mig med krukväxterna inomhus, för att ta ett målande exempel. Just nu är de nere i botten, utan kraft och energi, innan det vänder och de fylls av livsenergi igen.

För att fuska fram ett piggt utseende har jag tre nycklar till framgång, som jag tänkte tipsa om här. En bra partygrund inför mellofesten i morgon kanske?

Zuii Foundation Primer. Efter valfri ansiktscreme (just nu har jag själv en från Care of Gerd, för mogen hy) applicerar jag denna, jämnt med en svamp, över hela ansiktet. Gärna lite på ögonlocken också, om du tänkt applicera ögonskugga. Primern ger jämnare hudton och mjukar upp fina linjer (läs: rynkor) i ansiktet.

Lily Lolo Mineral Foundation Warm Peach. Finpulvriserad mineral foundation som är lätt att ”buffa in” jämnt över hela ansiktet. Ger huden en varm, matt look och gör också så att den kan andas. Jag klarar inte av foundation som känns som en film över hela huden.

Lily Lolo Pressed Blush Life´s a Peach. Pressad rouge med varm ton (förstås – det passar mig absolut bäst). Ger en naturlig “rodnad” och diskret glöd på kinderna som jag verkligen gillar.

Sen är jag redo att ta världen med storm igen 😉

Länkar till produkterna:

Zuii Organic Foundation Primer

Lily Lolo Mineral Foundation Warm Peach

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.