Ny klädbutik med ”trendig vintage”

På tal om det här med medvetet mode, som jag skrev om i tisdags. Kolla in nya butiken VintageFolkSthlm.com!

Det är en ny svensk vintagebutik som erbjuder oss fashionistas handplockade second hand-kläder och accessoarer som också är rätt i tiden. Målet är att fånga upp intresset hos modeintresserade tjejer som gillar att klä sig trendigt – men helst inte på bekostnad av miljön.

Varje säsong presenteras sortimentet med tre nyckeltrender. Grundarnas filosofi är att trendiga nyckelplagg redan finns second hand – trender är ju någonting som kommer och går – och kan återanvändas om de sätts i rätt modekontext.

Kläderna i butiken är köpta i spridda delar av världen, och har alla en unik historia som presenteras med en kort anekdot eller ”fun fact” (apropå trender, storytelling verkar fortfarande vara the shit inom marknadsföring…).

Gamla grejer – men snyggt paketerat, och på ett nytt sätt. Jag gillar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.