Test: Lily Lolo Natural Mascara

Att hitta rätt mascara tycker jag är ganska svårt. Både när det gäller ”giftmascara” och när det gäller naturlig mascara. Jag satsar mest på ögonen när jag sminkar mig (typ inte alls på övriga ansiktet till vardags), och därför har både mascara och kajal varit viktigaste makeup-produkterna för mig. Förutom när jag var riktigt hardcore på gymnasiet och inte ville använda något onaturligt – varken smink eller hårspray eller annat. =)

Une är bästa mascaran jag testat hittills, men när jag läste att de ska lägga ner sin produktion blev det dags att testa nytt igen. Here we go!

Lily Lolo Natura Mascara Black, 169 kr. Jag tycker om den breda borsten, som smalnar av en aning längst ut. Den gör det lätt att komma åt och separera alla fransarna. Själva mascaran är lätt att applicera, klumpar sig inte och är väldigt mörkt grå – på gränsen till svart. Den ger både längd och volym åt fransarna och sitter kvar hela dagen utan att ”fälla”. Mycket nöjd!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.