Pynta med påsknaglar!

Jag har testat Little Ondines nagellack – två varianter av dem! Den ena passar perfekt nu till påsk, som ni ser (ska strax ut och ”påska” med tösen min, och hennes kompis).
Den andra är glittrigt midnattsblå och mer sofistikerad.

Det jag gillar med båda är att man inte behöver aceton eller annan nagellacksborttagare för att få bort lacket (det är ju också en miljövinst). Man dra helt enkelt bort hela lagret från nageln. Det funkar verkligen! Hannah Sjöström har publicerat en film om det som ni kan se här.
Lackerna är vattenbaserade, och består utöver det huvudsakligen av naturligt harts och färgämnen.

Little Ondine Basic Colour Citrus: Underbar citrongul färg som jag tycker passar både sommartid och alla andra dagar då man behöver pigga upp sig. Nackdelen med ljusa nagellack är att man ofta behöver måla minst tre lager innan de täcker ordentligt. Så är fallet även här, men lacket torkar fort och hela proceduren går på 10-15 minuter. Sitter lika bra som vilket annat nagellack som helst, men repor syns direkt på den ljusa ytan.

Little Ondine Advanced Colour Jubilee: Fantastiskt fin midnattsblå kulör med metalliceffekt. Lagom krämig konsistens som är lätt att applicera (kanske aningen klumpig borste, dock). Här räcker det med ett lager för att lacket ska täcka, och lacket håller även snäppet bättre än Basic-varianten. Riktigt snygg och sofistikerad!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.