Mjuk sommarhud med kroppsolja från Renée Voltaire

Jag har verkligen blivit beroende av oljor. Som tur är, växtbaserade sådana. Efter att ha tömt Care of Gerds Vanilla Kiss Body Oil till sista droppen gick jag över till Renée Voltaire Radiant Glow Body Oil som består av ekologisk och kallpressad argan-, mandel- och kokosolja.

Så här tycker jag om den:

+ Den doftar diskret och gott av mandel och kokos. Oljan är halvtjock och det tar en stund innan den går in i huden, men väl där gör den verkligen under för huden: Den blir mjuk, smidig och får mycket riktigt fin lyster. Vilket behövs just nu, efter många bad i bräckt vatten. Hyfsat dryg.

– Ganska dyr. Tycker också att pipen känns överflödig – på kroppen krävs ju större doseringar än i ansiktet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.