Test: Maria Åkerberg Eye Cream More för piggare blick

Ögonkräm känns som ett måste så fort man passerat 40. Jag har verkligen ingenting emot skrattrynkor – eller andra rynkor heller för den delen (Heja Hannah & Co som drog igång kampanjen om att skrota ordet anti-age!). Däremot gillar jag inte att känna mig torr eller svullen runt ögonen, och då kan en ögonkräm hjälpa. Nu senast har jag testat Maria Åkerbergs Eye Cream More.

Maria Åkerberg, Eye Cream More, 15 ml, 599 kr: Det är ju inte billigaste ögonkrämen i stan – men otroligt dryg. Jag har använt den i 4 månader nu och har inte ens förbrukat hälften. Den smarta flaskan håller krämen fräsch och är lätt att dosera med. Eye Cream More är ganska lättflytande, går hyfsat fort in i huden (om man inte tar för mycket) och det krävs väldigt lite för att täcka området kring ögat. Krämen ska appliceras från yttre ögonvrån, under och runt hela ögat. Mot svullnad hjälper den hyfsat – man ser att den gör skillnad men den utför inte mirakel. Mot torrhet hjälper den alldeles utmärkt! Plus att den har en utslätande effekt. Bra skit!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.