”Jesus”-lakan med 50 års garanti!

Förra hösten var det riktig eko-bonanza bland tillverkarna av sängkläder. I år verkar det bli samma visa.
Mest spännande tycker jag nog att Finlaysons ”Jesus”-lakan är! De kallas så för att vävningen uppges vara utförd med samma teknik som Jesus sista svepning. Alla lösa lappar har eliminerats och ersatts med broderade skötselråd och logga för ökad hållbarhet – och materialet är linne.
Kommer i butik i november.

MIDNATT_Wilted_Paslakan_enkalsang_start01

Gillar också nya varumärket ”Midnatt”, startat av Louisa Hammarbäck och Josephine Blix, som tidigare var chefredaktör respektive AD på Plaza Interiör. Både för att deras produkter är snygga och ekologiska och för att de är väldigt trevliga!

Bra budgetalternativ är annars Ellos kollektion ”Enid” av ekologisk bomullssatin. Det verkar blir en bra höst för alla sömntutor!

 

 

Läs mer:

Tips för ett giftfritt sovrum

Fler ekologiska sängkläder

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.