Ikea hack Prettypegs

Just nu: Nätauktion med höstens mest personliga möbler!

Pretty Pegs och Myrorna har haft ett väldigt intressant projekt – Pretty Hackathon – ihop under hösten. 12 olika influencers har fått tolka varsin Ikea-möbel på olika sätt, för att visa hur man med små medel kan förändra och uppdatera sådant vi redan har i hemmet.

Så här säger Prettypegs grundare, Jana Cagin, så klokt:
– Utmaningen idag ligger inte i att producera möbler som håller i 20 år (även om det ena inte behöver utesluta det andra, tycker jag), utan snarare i att vi ska vilja behålla våra möbler längre än vi gör idag. När man lägger lite extra kärlek på möbeln, genom att till exempel måla om den eller bara byta ut ben och knoppar, får den plötsligt nytt liv. I slutändan gör det väldigt stor skillnad för miljön.

Just nu auktioneras Pretty Hackathon-möblerna ut på Pretty Pegs hemsida. Auktionen avslutas den 12 november, så häng på!
Vilken är din favorit? Själv föll jag som en fura för Prettypegs egen Ikea-hack – ett vackert sideboard som byggts ihop av Bestå-moduler och långa, smäckra ben från just Prettypegs själva.

Vid varje möbel finns också en beskrivning på hur du gör, om du själv vill ge dig på dylika Ikea-hacks.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.