Liselottes kitchen

Här är mitt kök!

Igår var min kollega Matilda och fotograf Magnus Selander hemma hos mig. Efter 9 år i vårt kära kedjehus har vi renoverat vårt kök från grunden – så vi har ju verkligen hunnit tänka igenom hur saker och ting ska fungera och se ut. 😉

I Hus & Hem nr 4, som kommer i butik den 27 februari, tänkte jag dela med mig av några tips om sådant som är bra att tänka på när man planerar sitt kök. Min man och jag har kompletterat varandra väldigt bra med olika ”käpphästar” som vi har. Det enda vi egentligen fastnade på var mängden fogar det finns att välja på…

Är köket miljövänligt, undrar ni säkert? Ja – och nej – skulle jag säga. Det är hållbart på det sättet att vi valt material som håller väldigt länge. Och på det sättet att vi tänker att köket ska se ut så här i minst 20 år framöver. Plus att vi har försökt behålla sådant vi redan hade, när det känts vettigt. Men det är ju inte ett kök gjort av återvunnet material, som exempelvis Ikea har.

Mer om det får ni läsa ganska snart! Trevlig fredag önskar jag alla!