Svenska tulpaner i orange vas

Njuter av närodlade tulpaner + 3 favoritbuketter

Jag tycker tulpaner är vackra till och med när de börjar vissna…

I januari-februari behöver jag verkligen förgylla vardagen. Det är min absolut tyngsta period på året, varje år, och det känns som om jag kämpar med konstant brist på energi. Kanske är det D-vitaminreserverna som tagit slut, kanske är det något annat – trött är jag hur som helst.

Jag försöker hitta alla möjliga sätt att liva upp mig själv och vardagen lite. Idag tog jag mig ut och njutåkte lite skidor på det skrala snötäcke som finns där. Det funkade hyfsat, faktiskt!
Innan mådde jag faktiskt rätt risigt, men efteråt var det som om jag genomgått någon form av rening.

Och så köper jag buketter. Just nu svenskodlade tulpaner eftersom de ändå är relativt hållbara. Odlade här i landet, oftast av bra kvalitet och ger arbetstillfällen lokalt. Menframför allt är de så himla vackra…
Hittade lite bukettinspiration hos blomsterfrämjandet som piggade upp ännu mer. Hoppas ni känner detsamma!

Tulpaner med kvist

Den här kräver ju lite planering om man vill ha en grön kvist… men även bara kvistar ihop med tulpaner är fint tycker jag. Älskar också den här typen av tulpaner, med fransiga kronblad.

Colourful tulpaner i krus

Det är fint när man sätter tulpanerna i lite oväntade kärl. Tre eller fem fina krus och så tulpaner som harmonierar när det gäller kulör. Så himla fint!

Stort fång tulpaner i bred vas

Sen, generellt, mååånga tulpaner i en bred vas så att det känns riktigt maffigt! Jag blandar gärna två nyanser av t ex rosa eller köper tulpaner som är tvåfärgade i sig för att det ska bli skiftningar i arrangemanget. Men helt olika färger, som här, blir ju också väldigt vackert!