Andersson och Voll har designat en soffa for Hem

Möbelmässan har sparkat igång!

En gång per år är det riktig högtid i Sveriges inredningsvärld; då Stockholm Furniture & Light Fair drar igång. Förutom att möbeltillverkarna presenterar en massa fina nyheter på mässan händer det massor med grejer på stan. Mer och mer för varje år, känns det som!

Idag hann jag med fyra olika pressvisningar på förmiddagen: Fogia (fantastiskt fina nyheter somjag återkommer till), Habo, Marrakech design och Hem.

Det blev en rätt sen kväll, så jag vill bara dela med mig av dagens smartaste: Soffan ovan (det är en av formgivarna himself, Torbjörn Anderssen, som visar hur det funkar) som man ta isär och sedan stapla så att tresitssoffan ryms i en relativt liten kartong. Vilket är närmast ett måste eftersom det är det Hem står för – möbler och inredning som köps på nätet och skickas i så nätta paket som möjligt.

Heja Anderssen & Voll!