Jotex bed linen

Jotex lanserar sängkläder med premiumkvalitet

Av någon anledning verkar alla våra sängkläder gå sönder samtidigt just nu. Kanske för att vi köpte de flesta när vi flyttade in i vårt kedjehus för snart 11 år sedan…

Jag har därför varit på lite jakt efter prisvärda sängkläder, helst av något bättre än konventionellt odlad bomull. Eftersom jag börjat köpa blommiga underlakan från Reva Home, slutade det hela med att jag kompletterade med påslakan i enfärgat gult. Det grävde ett ganska djupt hål i plånboken men det får det vara värt…

Men jag vill gärna passa på att tipsa om att Jotex har tagit fram prisvärda premiumsängkläder – kollektionen heter Jasmine – med extra bra kvalitet, och av ekologisk bomull.
Bomull är, som många säkert vet, problematiskt över huvud taget eftersom det går åt så mycket vatten för att odla den. Men när kvalitén är så bra som hos dessa sängkläder borde de hålla minst lika länge som de Ikea-sängkläder vi haft i 10 år…