Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Är du Hus & Hems nya stylist?

Hus & Hem söker en ny stylist och inredare – är det du?

Älskar du inredning och att styla olika miljöer? Har du känsla för vad som ligger i tiden och hur man får till den där lyxiga hotellrumskänslan i sovrummet, hur man matchar rosa och brunt på ett snyggt sätt i vardagsrummet och hur man på ett uppdaterat sätt blandar stilrena designermöbler med antikt?

Har du dessutom dokumenterad erfarenhet av att arrangera fotograferingar? I så fall vill jag att du mailar mig direkt – estelle.ejdeholm@egmont.se – och bifogar några bilder på dina senaste inredningsjobb.

Foto: Karl Anderson.

Foto: Karl Anderson.

Hus & Hem söker en vikarie under ett år, hel- eller deltid kan diskuteras. Du kommer att få göra omslag, stora inredningsjobb och ha egna sidor där du ger stylingråd och shoppingtips. Vi bedriver E-handel och det finns möjlighet att blogga, göra rörligt och driva innehåll i våra sociala kanaler.

Ser fram emot ditt mail!

P.S. Har du en vän som är duktig på att inreda och styla? Dela genast inlägget med hen!
Foto: Karl Anderson.

Foto: Karl Anderson.