Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bloggen tar en paus

Tyvärr kommer jag att pausa bloggen ett tag. Det har varit fantastiskt roligt och jag hoppas snart att kunna återuppta skrivandet igen, men just nu behöver jag koncentrera mig på annat. Förutom Hus & Hem så arbetar jag även med King och Retro och från och med februari kommer jag även att ha resultat- och affärsutvecklingsansvar för Egmonts sport- och friluftstitlar. Med närmare tio varumärken behöver jag minska ner på det egna skrivandet. Jag kommer inte längre att göra reportage för Hus & Hem, men jag fortsätter så klart som chefredaktör! Tyvärr får jag också pausa bloggen en stund.

Jag gör det med den här härliga bilden som kommer i nr 4 av Hus & Hem, vårt stora köksnummer. Fotograf är Birgit Fauske.

Kom ihåg att du alltid kan komma i kontakt med mig på mailen: estelle.ejdeholm@egmont.se.

Ha en underbar helg! I morgon ska jag ha födelsedagsfest på Tornvillan i Vaxholm. 🙂