Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Trender 2021

Just nu spanar jag på vad vi kommer se för färgtrender 2021. En stor spaning till min stora glädje, är att vi kommer se oväntade och nya färgkombinationer. Eller rätt färg på ”fel” ställe. 

Lila, orange, grönt, bara fantasin som sätter gränser. Bild:
Oranga dörrar hemma hos mig. Fotograf: Isa Mathessis

Jag håller just nu på att skriva på min kulörtrendrapport om vad vi kommer att se inom inredning och arkitektur efter pandemin. Vad kommer vi längta efter? Vad kommer vi vilja se, vilka är trendfärgerna och spaningarna. En stor trend som jag har identifierat förutom det beiga och bruna är FÄRG. Till min stora glädje. Vi har suttit hemma i ett år och vi längtar mer än någonsin efter nya intryck, nya former och nya färger. Nästan vilken färgkombination som helst, bara den är spännande, kicklande och känns exotisk. Så varför inte måla väggen rosa och taklisten blå. Vad längtar du mest efter för färgkombination just nu ?

1 svar
  • En kommentarsförfattare
    februari 9, 2021

    Hej, Det här är en kommentar.
    För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
    Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

What do you think?