Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Smoothie, mimosa och sol

Av Posted on Inga taggar 5

Jag började dagen här. Med den dagliga smoothien. Typiskt januari-beteende att dricka smoothies till frukost? Absolut! Men det är också sjukt gott! Jag varierar innehållet men denna består av mango, blåbär, banan, havremjölk och 2 råa ägg. SÅ gott!

Tittar ut och ser ett vitt vinterland. Tänker att det var ju lite typiskt att vintern skulle komma just när det tre veckor långa jullovet är slut men att det är ju så det allt som oftast är. Vintern kommer alltid senare än man tror..

Har absolut vårlängt men så länge snön ligger där som ett vitt täcke njuter jag av vinter. Tiden går fort och snart dricker jag morgonkaffet på trappan här igen och bär in och ut dahliaknölar i mängder..

På min köksbänk står en vas med mimosa och skvallrar om att julen nu är helt slut även om tallen jag norpade på landet före jul ännu får vara kvar en stund..

Så blev det eftermiddag och solen tittade fram. Jag blev helt pirrig och nipprig och sprang fram och tillbaka som en galen människa för att fånga solkatter som om jag aldrig sett solen förr..

Tänk att lille solen kan göra en så pirrigt lycklig en dag i januari?

Annars då? Jo, jag är igång igen efter den långa ledigheten. Lite för morgontrött och lite för ensam för att känna den där riktiga motivationen. Tur för mig att det kommer hit ett filmteam imorgon ock kickar igång jobb-våren och att jag ska träffa bästa Emma Johansson nästa vecka!

Hur har ert 2021 startat?