Tillbaka från Chicago

Hoppas du har haft en härlig start på det nya året!

Igår landande sambon och jag på Arlanda efter 10 sköna (och iskalla) dagar hos min syster och hennes fästman i Chicago. Vi hade 18 minus som kallast! Varmaste jackan var nedpackad och skosulor i fårskinn räddade mina fötter. Men vilka dagar vi har haft! För det först har vi ätit massor, allt från Deep dish-pizza till smakrika ostar och utsökta efterrätter. Vi har också varit på basketmatch, Bulls mot Knicks, testat på livet som bågskytt, shoppat, ätit amerikanskt godis (älskar Tootsie rolls) men också bara umgåtts i soffan och pratat om allt och ingenting.

Chicago inspirerade mig! En häftig stad med spännande och storslagen arkitektur, fantasifulla butikskoncept och coola restauranger. Absolut en stad värd att besöka.

Denna bild är tagen från Willis Towers. Som du kan ana är det en väldigt hög skyskrapa och jag fick svindel direkt. På 103:e våningen finns det boxar som går ut en bit från byggnaden. Golv, väggar och tak är i glas.. Oerhört läskigt och häftigt på samma gång. Utsikten är ju oslagbar! Bilden nedan är lånad från Willis Towers hemsida. Häftigt va?

I morgon tänkte jag visa dig lite fler bilder från Chicago, bland annat lite snygg inredningen från Stans Donuts och vackra bilder inne från varuhuset Macy´s.

Kram Matilda